Menu Sluiten

Houten Kratten


Houten kratten

Info over houten kratten.

In de logistieke wereld worden houten kratten vaak gebruikt voor opslag en transport. Houten kratten bestaan in diverse toepassingen en bestaan zowel in standaardformaten als maatwerk. Deze kratten kunnen hoge en lage randen hebben.

Het grote voordeel van transportkratten zijn de open zijkanten. Door de open structuur blijven de goederen zichtbaar zodat ze makkelijk gecontroleerd kunnen worden. Houten kratten zijn bovendien gewichts- en kostenbesparend doordat ze uit minder hout bestaan dan volledig dichte verpakkingen.

Gespecialiseerde leveranciers stemmen je transportkratten volledig af op je wensen.

Er bestaat een compleet aanbod aan houten pallets. Je hebt steeds de keuze uit nieuwe kisten en kratten of gebruikte houten kisten of kratten. Bepaalde kisten dienen te voldoen aan de internationale exporteisen op het gebied van houten kisten.

Er zijn veel verschillende opties beschikbaar als het gaat om kratten, en kratten in hout geven u een optie die budget vriendelijk is. Deze zijn ook een veel betere optie voor langdurige opslag, omdat ze niet kunnen worden afgebroken en misbruikt zoals plastic of metalen kratten. Ze zijn ook steviger en duurzamer. Ze gaan ook veel langer mee dan de plastic of metalen kratten.

Houten kratten in het bijzonder zijn zeer veelzijdig. Ze zijn iets zwaarder dan andere kratten, maar lichter dan kartonnen dozen en plastic zakken. Houten kratten kunnen voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt, zoals het opbergen van huishoudelijk afval, tuinartikelen, kleding, vakantiebagage en nog veel meer. Het mooie van hout is dat het voor zoveel verschillende doeleinden kan worden gebruikt en veel langer meegaat dan sommige van deze andere materialen. Info over houten kratten

Inlichtingen over Houten kratten

Wat kunnen we nog allemaal vertellen over houten kratten.

Een van de belangrijkste voordelen van de kratten van hout is dat ze ook gemakkelijk te demonteren zijn. Dit is een groot voordeel ten opzichte van de plastic kratten die veel mensen moeten gebruiken. U kunt de krat gewoon uit elkaar halen om hem weer in zijn oorspronkelijke vorm in elkaar te zetten. U hoeft geen moeite te doen om het juiste gereedschap te vinden of de kratten uit elkaar te halen.

Veel van de houten kisten zijn structureel sterker dan hun plastic tegenhangers. Ze zijn ook gaat kosten u minder geld. U zult ook merken dat houten kratten zijn zeer sterk en zeer duurzaam. Plastic kratten zijn niet van plan om lang zo lang als de houten kratten duren. Dit komt omdat plastic is niet zo sterk als hout.

Het laatste grote voordeel dat u heeft met opslagkratten is dat ze een goede bescherming bieden voor uw spullen. Als u een grote hoeveelheid inventaris heeft, dan zijn houten kratten een uitstekende keuze. Bovendien kunt u kratten kopen die op slot kunnen. Deze kratten met slot voorkomen dat u uw spullen kwijtraakt. U kunt ook kratten kopen met tussenschotten, zodat u gemakkelijk kunt bepalen wat er in de krat zit zonder de krat te openen.

Meer info over houten kratten nu op www.paletco.be.

Tags

Houten Kratten Antwerpen | Houten Kratten | Kratten Voor Opslag | Kratten Voor Transport | Leveranciers Houten Kratten | Offerte Houten Kratten | Prijs Houten Kratten |